Ana Bogdan a fost eliminată în prima rundă a turneului din Lyon

Ana Bogdan a fost eliminată marţi în primul tur al turneului din Lyon, după ce a cedat contra jucătoarei de pe locul 132 WTA, Tereza Martincova, scor 3-6, 6-4, 3-6.

75 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan a fost eliminată în prima rundă a turneului din Lyon

Sursa: Profimedia Images

Românca, ocupanta poziţiei 90 WTA, a cedat după o oră şi 56 de minute.

Ea va încasa un premiu de 1.855 de dolari.

Pe tabloul principal de la Lyon au rămas Jaqueline Cristian şi Irina Bara, ambele venite din calificări şi ajunse în turul al doilea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici