Simona Halep se menţine pe cea de-a doua poziţie în clasamentul WTA

  • Simona Halep este în continuare numărul 2 mondial în clasamentul WTA, cu 6.076 de puncte.
  • Clasamentul este condus Ashleigh Barty.
  • Pe locul al treilea este Karolina Pliskova.
230 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se menţine pe cea de-a doua poziţie în clasamentul WTA

Sursa: Profimedia Images

WTA a actualizat, luni, clasamentul mondial, iar Simona Halep îşi păstrează a doua poziţie, cu un total de 6.076 de puncte.

Simona Halep a pătruns în top 10 WTA la data de 27 ianuarie 2014. De atunci, sportiva din România nu a mai părăsit partea superioară a clasamentului din tenisul feminin.

Ashleigh Barty este lider mondial cu 8.717 puncte.

Podiumul este completat de Karolina Pliskova care deţine 5.205 puncte.

Bianca Andreescu se află pe locul 4, cu 4.555 de puncte.

Sorana Cîrstea a căzut două poziţii şi a ajuns pe locul 74, cu 820 de puncte, iar Patricia Ţig a urcat un loc, ajungând pe locul 80, cu 759 de puncte.

Ana Bogdan a ajuns pe locul 90 în clasamentul WTA, după ce a căzut două poziţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici