Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur al calificărilor de la Wuhan

Ana Bogdan (80 WTA) a pierdut în primul tur al calificărilor de la Wuhan (China). Românca a fost eliminată de o sportivă aflată pe locul 120 WTA, Ying-Ying Duan (China), cu 3-6; 6-3; 6-2.

133 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur al calificărilor de la Wuhan

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur al calificărilor de la Wuhan

Sportiva din Sinaia a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în circuit. După cele din primul tur de la US Open şi Guangzhou, a venit şi înfârngerea de la Wuhan. Bogdan a început foarte bine primul set, a debutat cu break în primul game al meciului şi nu i-a dat prea multe şanse pe propriul serviciu adversarei. A mai bifat un break în final şi a închis setul cu 6-2.

Următoarele două seturi au adus o relaxare în jocul româncei, pierzând controlul meciului. A cedat de două ori pe propriul serviciu, în ambele seturi, pentru ca în final să piardă cu 6-3, respetiv 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici