Ana Bogdan e în turul doi la Mastersul de la Roma

În debutul cele de a doua zi a turneului de tenis Masters de la Roma, Ana Bogdan a obţinut prima victorie românească de pe tabloul principal al turneului, reuşind să o învingă în două seturi pe japoneza de 28 de ani Nao Hibino (118 WTA).

242 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan e în turul doi la Mastersul de la Roma

Ana Bogdan e în turul doi la Mastersul de la Roma

Ana Bogdan (59 WTA) s-a impus într-o oră şi 21 de minute, cu 7-5, 6-0, după două seturi diametral opuse.

Primul act a fost mai echilibrat şi a durat aproape o oră, cu Ana Bogdan la conducere, cu un break avans încă din debutul meciului.

Nao Hibino a recuperat break-ul, pentru a egala apoi la 4-4. De la 5-5, Ana Bogdan nu a mai cedat niciun game, închizând primul set cu 7-5 şi câştigându-l pe al doilea cu 6-0, în doar 26 de minute şi cu doar 7 puncte pierdute.

În turul secund, Bogdan o va întâlni vineri pe favorita numărul 5 a turneului, franceza Caroline Garcia, cea care a învins-o în ambele întâlniri anterioare, la Wimbledon (2017) şi Warşovia (2022).

Pentru prezenţa în turul secund, Bogdan va fi recompensată cu 12.652 euro şi 35 puncte WTA.

În primul tur la Roma mai evoluează miercuri Sorana Cîrstea şi Gabriela Ruse, în timp ce Irina Begu a devenit cap de serie numărul 31 şi va evolua direct în turul secund.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
roma,
ana bogdan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici