Ana Bogdan, eliminată de la Roland Garros de o lucky loser

Ana Bogdan, 30 de ani, locul 63 WTA, a pierdut astăzi în primul tur de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, în 3 seturi contra columbiencei Camila Osorio, 21 de ani, 86 WTA, venită din calificări.

503 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan, eliminată de la Roland Garros de o lucky loser

Ana Bogdan, eliminată de la Roland Garros de o lucky loser

Osorio s-a impus cu scorul 3-6, 6-3, 7-5, după un meci care a durat două ore şi 10 minute.

Sportiva din Sinaia a fost condusă în decisiv cu 5-1, dar a reuşit să egaleze, salvând două mingi de meci.

Până la urmă, sud-americana şi-a adjudecat manşa a treia înainte să se intre în tie-break.

Osorio a disputat 3 tururi de calificări la Paris, pierzându-l pe ultimul la rusoaica-minue Mirra Andreeva, 16 ani, dar a pătruns pe tabloul principa ca lucky loser.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici