Ana Bogdan învinsă la Wimbledon de dubla campioană Petra Kvitova

Petra Kvitova, de două ori campioană la Wimbledon, părea că nu va avea probeme în a se impune, joi, în faţa româncei Ana Bogdan, în turul doi al Grand Slam-ului londonez. După un set doi extrem de disputat, încheiat la tiebreak, sportiva cehă a reuşit să se califice în turul trei.

59 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan învinsă la Wimbledon de dubla campioană Petra Kvitova

Ana Bogdan învinsă la Wimbledon de dubla campioană Petra Kvitova

Ana Bogdan (111 WTA) a fost învinsă de favorita numărul 25, în două seturi, cu scorul de 6-1, 7-6 (5), după o oră şi 47 de minute, din care 77 de minute s-au jucat în setul doi.

În ciuda scorului, Ana Bogdan a avut momente bune de joc în primul set, dar loviturile sale decisive au fost aproape de fiecare dată puţin înafară. Ultimul game al setului a fost cel mai disputat din meci, cu 6 situaţii de egalitate şi cu o durată de peste 10 minute, în care Bogdan a ratat 4 mingi de break.

Când jurnaliştii cehi se pregăteau să lanseze în eter ştirea unei victorii zdrobitoare a compatrioatei lor, la scorul de 6-1, 5-1, Ana Bogdan a revenit incredibil, egalând la 5-5, salvând chiar şi o minge de meci.

În cele din urmă, după un tiebreak în care Ana Bogdan a ţinut aproape pânăla 5-5, Kvitova s-a impus, trecând în turul 3, unde o va întâlni pe Paula Badosa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici