Ana Bogdan pierde în primul tur la Miami Open, în faţa Katerinei Siniakova

Tenismena română Ana Bogdan a fost învinsă marţi seara în primul tur al masters-ului de la Miami de sportiva cehă Katerina Siniakova, numărul 42 în clasamentul mondial. Clasată momentan pe locul 66, Bogdan a pierdut meciul în două seturi.

95 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan pierde în primul tur la Miami Open, în faţa Katerinei Siniakova

Ana Bogdan pierde în primul tur la Miami Open, în faţa Katerinei Siniakova

Katerina Siniakova a preluat astfel conducerea în confruntările directe, înainte de acest meci cele două fiind la egalitate, 2-2.

Sportiva cehă s-a impus marţi după un meci ce a durat o ră şi 25 de minute, cu 6-2, 6-4.

Bogdan a făcut un prim set modest, în ciuda faptului că a început cu un break. Ea a cedat apoi 4 game-uri la rând şi a mai reuşit să câştige doar unul singur.

În setul secund românca a făcut un joc mai bun şi a mers capa la cap cu Siniakova până la 4-4, salvând şi două mingi de break.

La 4-4, Siniakova a câştigat următoarele două game-uri şi şi-a asigurat calificarea în turul secund.

Pentru prezenţa în primul tur, Ana Bogdan va primi 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bogdan,
miami,
siniakova

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici