Ana Maria Brânză, sportivul anului 2013 la CSA Steaua

Scrimera Ana Maria Brânză a fost desemnată, joi, sportivul anului 2013 la clubul CSA Steaua, într-o ceremonie ce a avut loc la sediul Ministerului Apărării Naţionale, în prezenţa ministrului Mircea Duşa.

131 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, sportivul anului 2013 la CSA Steaua

Ana Maria Brânză, sportivul anului 2013 la CSA Steaua (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Brânză le-a devansat pe canotoarele Roxana Cogianu şi Ionelia Zaharia.

"Fiecare medalie are povestea ei, are trăirile şi emoţiile ei. Mă bucur să fac parte din această familie mare a Stelei. În clipele astea îţi dai seama că toată sudoarea şi toate antrenamentele îşi au rostul", a declarat Brânză.

Ministrul Mircea Duşă a spus că sportivii sunt adevăraţii ambasadori ai României: "Am lăcrimat de multe ori în 2013 când drapelul a fost ridicat pe cel mai înalt catarg de sportivii clubului Steaua. Ei sunt adevăraţii ambasadori ai României".

Formaţia de rugby a clubului Steaua a fost desemnată echipa anului 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici