Ana Maria Popescu a fost declarată pentru a cincea oară cea mai bună spadasină din lume

  • Ana Maria Popescu, vicecampioana olimpică de la Tokyo 2020, a fost declarată de Federaţia Internaţională de Scrimă cea mai bună spadasină a lumii în sezonul 2020 - 2021.
  • Sportiva din România primeşte această distincţie pentru a cincea oară în carieră, un record în această disciplină.
1727 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Popescu a fost declarată pentru a cincea oară cea mai bună spadasină din lume

Medalia olimpică de argint de la Jocurile Tokyo 2020 a încheiat un sezon lung si greu, în plină pandemie, pentru spadasina română.

„Ana a crezut într-un vis şi a luptat pentru el. Palmaresul impresionant al Anei, 3 medalii olimpice, 6 mondiale şi 11 europene, cu 9 medalii de aur în total, plus cele 37 de Cupe Mondiale câştigate, e unul al recordurilor în scrima românească, ea fiind cea mai titrată scrimeră din România”, scrie Comitetul Olimpic şi Sportiv Român pe pagina oficială de Facebook.

Ana Maria Popescu a fost desemnată cea mai bună spadasină a lumii în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici