Ana Porgras: Medalia de bronz câştigată îmi dă încredere

Sportiva română Ana Porgras, câştigătoarea medaliei de bronz în proba de paralele la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Londra, a declarat, luni, la sosirea în ţară, că succesul respectiv îi dă mai mare încredere şi că vizează o medalie la Jocurile Olimpice din 2012.

28 afișări
Imaginea articolului Ana Porgras: Medalia de bronz câştigată îmi dă încredere

Ana Porgras: Medalia de bronz câştigată îmi dă încredere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Această medalie mi-a dat mai multă încredere şi ştiu că pot să muncesc în continuare şi că pot să iau mai multe medalii şi mai strălucitoare. Nu cred că a fost o presiune mai mare pe mine, chiar dacă lumea ştia că am intrat în lot pentru a o înlocui pe Sandra Izbaşa. În ultima zi, am avut foarte multe emoţii şi nu am reuşit să mă mai controlez. După finala de la bârnă am plâns, pentru că ştiam ce am greşit şi ce puteam să fac. M-am urcat liniştită pe bârnă şi am avut din ce în ce mai multe emoţii. Nu ştiam ce se întâmplă cu mine şi nu mai puteam să mă controlez. Mi-a fost foarte greu. Nu mă aşteptam să iau medalie tocmai la paralele, însă eu m-am dus cu gândul să-mi fac treaba", a declarat Porgras.

Sportiva a mai spus că se va pregăti cu gândul la o medalie olimpică: "Pentru Jocurile Olimpice de la Londra, am nevoie de mai multă experienţă şi trebuie să muncesc mai mult. Vreau să mă întorc cu o medalie de aur de acolo".

Ana Porgras a obţinut, sâmbătă, medalia de bronz în finala la paralele, la Campionatele Mondiale de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici