Anamaria Prodan: Fraţii Becali vor să blocheze transferul lui Bourceanu

Impresarul Anamaria Prodan a declarat, vineri, că fraţii Ioan şi Victor Becali vor să blocheze transferul mijlocaşului echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, pe care ea îl reprezintă, la gruparea turcă Trabzonspor.

120 afișări
Imaginea articolului Anamaria Prodan: Fraţii Becali vor să blocheze transferul lui Bourceanu

Anamaria Prodan 9Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Trabzon a oferit 1,3 milioane, jumătate acum, jumătate în iunie. Este ultima ofertă clară a clubului din Turcia. Am vorbit direct cu preşedintele clubului despre cine blochează acest transfer. Se pare că fraţii Becali îşi doresc foarte tare să-l blocheze. Vin cu hârtii, că ei aduc mai mult, că ei vor mai mult. Îl mint şi pe Gigi Becali. Este un spectacol pe care nu o să-l înţeleg niciodată. Nu cred că am întâmpinat vreodată astfel de probleme", a spus Prodan la Sport.ro.

Anamaria Prodan a afirmat că negociază transferul lui Alexandru Bourceanu la Trabzonspor de aproximativ o lună, toate detaliile fiind puse la punct din punctul de vedere al jucătorului.

"Noi ne-am înţeles, pentru că discutăm despre acest transfer de aproape o lună. Am ajuns la salariul pe care ni l-am dorit, la bonusurile pe care ni le-am dorit, singurul lucru care împiedică acest transfer sunt fraţii Becali, care susţin că ei pot aduce mai mulţi bani clubului din Ghencea. Ei nu au adus nimic concret, blochează în continuare acest transfer. Turcii nu sunt ca noi, aşa răbdători şi e păcat să piardă un astfel de transfer pentru nişte oameni care nu au făcut nimic pentru acest transfer. Eu am trimis actele în club pe 29 şi pe 30 au venit şi ei cu o altă hârtie că vor 1,4 milioane de euro. Familia Becali a vorbit în numele jucătorului, fără să aibă acceptul acestuia, spunând că poate să-l aducă pe câteva sute de mii, dar vor mai mulţi bani pentru Steaua Bucureşti. Niciodată el nu venea pe 600.000, după cum spunea Victor Becali", a completat Anamaria Prodan.

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, s-a arătat deranjat de piedicile care se pun în perfectarea transferului mijlocaşului Alexandru Bourceanu. "E jenant că jucătorul şi-a exprimat o dorinţă şi anumiţi oameni nu înţeleg. El a făcut acest lucru în scris. Astăzi se va lua o hotărâre, dar în momentul acesta nu este o decizie luată. Mă enervează că nu se rezolvă. Ori să plece, ori să-l lase în pace, pentru că jucătorul trebuie să se concentreze, iar în momentul în care anumiţi oameni vor să blocheze acest transfer al jucătorului, doar datorită faptului că ei trebuie să fie în prim plan, mă deranjează pe mine ca antrenor, pentru că nu ştiu ce am de făcut cu jucătorul respectiv", a explicat Reghecampf, la Sport.ro.

Laurenţiu Reghecampf a menţionat că finanţatorul Gigi Becali îşi doreşte să primească banii într-o singură tranşă şi nu în două, după cum vor turcii. "Am discutat cu Gigi Becali ieri şi mi-a spus că îşi doreşte să primească o sumă de 1,3 milioane de euro, banii o dată. Deocamdată acest lucru nu a putut fi realizat. Cei de la Trabzonspor au trimis o ofertă de 1,3 milioane în două rate", a subliniat Reghecampf.

Tehnicianul stelist i-a ironizat pe fraţii Ioan şi Victor Becali, spunând că el şi cu soţia sa, Anamaria Prodan, au tot viitorul în faţă. "Mi-am dat seama când au declarat în decembrie că nu am făcut nimic la Steaua. Sunt alte lucruri care îi deranjează, dar este problema lor. Ştiţi cum este, noi avem viitorul în faţă", a adăugat Reghecampf.

Pe de altă parte, Laurenţiu Reghecampf a confirmat că mijlocaşul Adrian Cristea, la serviciile căruia Steaua a renunţat în iarnă, nu a semnat cu Maccabi Petah Tikva şi ar putea reveni la clubul bucureştean. "În cantonamentul acesta nu îi mai aşteptăm (n.r. - pe Cristea şi Mihai Costea). O să vedem ce se hotărăşte cu ei. Înainte să plecăm în aceste cantonamente am avut o discuţie cu conducătorii clubului şi le-am spus ce îmi doresc", a conchis Reghecampf.

Mijlocaşul şi totodată căpitanul echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, îşi termină contractul în vară cu Steaua, el neprelungindu-şi înţelegerea până în prezent. Alexandru Bourceanu, în vârstă de 28 de ani, evoluează pentru Steaua din 2011, echipă cu care a câştigat un titlu, o cupă şi o supercupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici