Ancelotti a parafat un precontract cu Chelsea

Tehnicianul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, a semnat un precontract cu gruparea Chelsea, pe care o va pregăti din vară pentru următorii trei ani, şi examinează împreună cu conducea clubului londonez posibilele transferuri, informează cotidianul The Daily Telegraph.

15 afișări
Imaginea articolului Ancelotti a parafat un precontract cu Chelsea

Ancelotti a parafat un precontract cu Chelsea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Ancelotti şi-ar dori să-i aducă la formaţia din Londra pe doi din jucătorii echipei milaneze, Andrea Pirlo şi Kaka.

De asemenea, antrenorul italian s-a declarat în favoarea aducerii la echipa de pe arena Stamford Bridge a atacanţilor Emmanuel Adebayor (Arsenal) şi Carlos Tevez (Manchester United).

Carlo Ancelotti se află de opt ani la cârma formaţiei de pe arena San Siro, el fiind recent criticat de proprietarul clubului milanez, Silvio Berlusconi, care l-a făcut responsabil pe tehnicianul italian de faptul că echipa nu a cucerit în acest sezon niciun trofeu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici