Ancelotti l-ar putea înlocui pe Lucescu la Şahtior

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris, sâmbătă, că tehnicianul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, l-ar putea înlocui pe Mircea Lucescu în funcţia de antrenor principal al formaţiei Şahtior Doneţk.

9 afișări
Imaginea articolului Ancelotti l-ar putea înlocui pe Lucescu la Şahtior

Ancelotti l-ar putea înlocui pe Lucescu la Şahtior (Imagine: Mediafax/AFP)

Sursa citată notează că Ancelotti ar fi primit o ofertă cu un contract pe trei sezoane şi un salariu anual de zece milioane de euro.

Deşi Gazzetta dello Sport scrie că Ancelotti ar fi refuzat oferta, clubul ucrainean speră să-l convingă pe antrenorul italian să preia gruparea din Doneţk la începutul anului viitor.

Carlo Ancelotti, aflat din 2001 pe banca tehnică a Milanului, a mai fost ofertat în această vară de miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici