Anchetatorii în cazul accidentului lui Schumacher vor susţine o conferinţă de presă săptămâna viitoare

Parchetul şi anchetatorii în cazul accidentului de schi suferit de Michael Schumacher în Alpii francezi vor oferi informaţii "la mijlocul săptămânii viitoare", a declarat, duminică, pentru AFP, procurorul din Albertville.

382 afișări
Imaginea articolului Anchetatorii în cazul accidentului lui Schumacher vor susţine o conferinţă de presă săptămâna viitoare

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom susţine o conferinţă de presă referitoare la stadiul procedurii săptămâna viitoare, la o dată ce va fi comunicată în 24 de ore. Conferinţa va avea loc la palatul de justiţie din Albertville şi probabil va fi la mijlocul săptămânii. Până atunci cerem să nu mai fie difuzate informaţii false despre elementele anchetei. Membrii familiei Schumacher solicită să le fie respectată intimitatea, precum şi natura discuţiilor cu apropiaţii lor", a declarat procurorul Patrick Quincy.

La o săptămână de la accidentul lui Michael Schumacher, aflat în stare critică dar stabilă, un martor german susţine că a filmat din întâmplare accidentul cu telefonul mobil.

Un steward de 35 de ani, din Essen, susţine că l-a surprins pe Schumacher în timp ce-şi filma prietena cu telefonul mobil, la câţiva metri de locul accidentului.

Potrivit acestui martor, care a contactat vineri publicaţia germană, acest schior, care în opinia lui este Schumacher, avansa cu o viteză maximă de 20 km/h. Imaginile oferite de martor arată în plan secund un schior care avansează pe o porţiune situată între două piste şi apoi cade.

Acest martor intenţionează să trimită imaginile la Parchetul din Albertville, care anchetează accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici