Andone: Am comis greşeli pentru că sunt sentimental

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că greşelile pe care le-a făcut în ultimele etape, când gruparea bucureşteană a înregistrat rezultate negative, au fost cauzate şi de faptul că este sentimental.

12 afișări
Imaginea articolului Andone: Am comis greşeli pentru că sunt sentimental

Andone: Am comis greşeli pentru că sunt sentimental (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Eu ştiu cel mai bine ce se întâmplă şi unde am greşit şi de ce am greşit. Şi eu fac alegeri greşite, mai sunt sentimental, mă aşteptam ca Urziceni să joace 4-1-4-1 sau 4-2-3-1 sau ce au mai jucat, dar ei au jucat cu cinci în apărare şi s-au apărat cu nouă oameni. Am preferat doi atacanţi de viteză în loc să joc cu Marius Niculae care era de luptă. Sunt multe pe care le realizezi după. Echipa e foarte bine pregătită, avem doar probleme de încredere. E primul joc în care nu am înscris. Până acum noi primeam goluri, dar şi înscriam şi ne cream multe ocazii. Suporterii au crezut în noi că au venit mai mulţi în deplasare decât în meciul de Cupă. Aveam toate condiţiile de a câştiga la Urziceni, totul era pregătit în detaliu să câştigăm", a spus Andone.

Andone a afirmat că el este principalul vinovat pentru rezultatele din ultimele patru etape. "Eu am făcut greşeli şi sunt principalul vinovat pentru aceste rezultate şi după aceea jucătorii, asta e clar. Nu sunt alte motive care să influenţeze rezultatele din ultimul timp. Dacă voi fi dat afară ce o să se întâmple, mă dă afară din România? Dacă sunt dat afară mai am cinci oferte, nu din România, din altă parte sau poate şi din România, naiba ştie. E normal să recunoşti unde greşeşti, eu sunt un tip cu mare caracter, nu ca alţii", a completat Andone.

Tehnicianul dinamovist a menţionat că în cursul zilei de miercuri a avut o întâlnire cu reprezentanţii conducerii clubului. "Ieri s-a întors şi Cristi Borcea din străinătate şi am avut o discuţie în cinci cu domnul Dinu, domnul Albu şi domnul Badea. Am discutat despre joc, nu au fost comentarii vizavi de unde spun eu că facem greşeli. Apoi şi-au spus şi ei opiniile care erau ca ale mele, nu era nimic diferit", a subliniat Andone.

Andone şi-ar dori ca Dinamo să reuşească să câştige meciuri cu scorul de 1-0: "Încet, încet reglementăm problemele pe care le avem, sper acum să nu avem probleme în atac, să redevină atacanţii inspiraţi, pentru că la ultimul meci nu au fost deloc. Aş vrea să câştig un meci cu 1-0. Ştiţi ce e aia?".

Ioan Andone a declarat că deşi a anunţat că după meciul cu Unirea Urziceni vor fi luate măsuri împotriva jucătorilor, acestea nu au fost luate încă. "Jucătorii sunt motivaţi, s-au pregătit foarte bine. Când ajungi la un club ca Dinamo nu mai poţi să ai mintea unui copil, eşti îngrijorat. Am avut un început bunicel, iar în ultimele patru meciuri am luat un punct. Nu s-au luat măsuri după meciul cu Urziceni. Nu am propus nimic pentru că sunt două meciuri foarte importante şi ar fi mult mai bine să analizăm după aceea perioada asta. Ce măsuri să propun?! Că n-am avut ritm, că am jucat trei pe patru, că Garat şi-a uitat mâna în spate, că arbitrul nu ne-a dat un penalti, că al doilea galben la Garat nu a fost, ce măsuri să mai propun?! Trec aceste două meciuri şi apoi vom avea o discuţie. Nu era momentul să propun măsuri", a explicat Andone.

Andone a reiterat faptul că în cazul în care nu va lua titlul cu Dinamo din primul sezon va pleca. "Eu nu pot să accept să nu iau titlul. Dacă eşti la trei-patru puncte de prima clasată, cu o pregătire bună în iarnă orice e posibil în retur. Dacă iei şi locul doi e bine după ce în sezonul precedent ai terminat pe şase. Am ajuns la o vârstă la care nu pot să mai stau să mă lupt pentru locul doi. Dacă nu reuşim, să vină altul. Ori obţin ceea ce vreau şi ce cred că pot cu jucătorii ori ne dăm mâinile. Eu sper să îmi fac treaba bine până la sfârşit", a precizat Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici