Andone: Am două oferte de a antrena în străinătate

Fostul tehnician dinamovist Ioan Andone a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, că are două oferte de a antrena în străinătate, dar nu se grăbeşte să ia o decizie.

9 afișări
Imaginea articolului Andone: Am două oferte de a antrena în străinătate

Andone: Am două oferte de a antrena în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

"În ceea ce mă priveşte, deocamdată sunt în vacanţă. În luna ianuarie voi mai avea o discuţie cu domnii Nicolae Badea şi Cristi Borcea pentru că, orice s-ar spune, viaţa mea este legată de Dinamo. Am două oferte de a antrena în străinătate, însă nu mă grăbesc să dau un răspuns final", a spus Andone, aflat în vacanţă, la Miami.

Ioan Andone consideră că Dinamo poate câştiga titlul de campioană, deşi după terminarea turului ocupă locul 8 în clasament. "Dinamoviştii trebuie să fie încrezători, să muncească, să dea totul pentru echipă! Dinamo are valoarea necesară pentru a câştiga campionatul, însă e nevoie de multă muncă şi disciplină. Şi cât mai puţine greşeli atât în teren, cât şi în afara stadionului. Poate şi eu am greşit când nu am acceptat, acum câteva luni, proiectul pe 3 ani şi jumătate pe care mi l-au propus domnii Badea şi Borcea. Poate alta era situaţia în acest moment", a precizat tehnicianul.

Andone şi-a reziliat, la începutul lunii noiembrie, contractul cu gruparea Al Ahli, din Emiratele Arabe Unite, la care era antrenor din luna iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici