Andone: Cu Universitatea Cluj e un meci mai special

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, consideră că partida cu Universitatea Cluj, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, este una specială, pentru că el a antrenat această echipă la începutul carierei, dar şi pentru faptul că mai mulţi foşti jucători dinamovişti evoluează în prezent la formaţia ardeleană.

11 afișări
Imaginea articolului Andone: Cu Universitatea Cluj e un meci mai special

Andone: Cu Universitatea Cluj e un meci mai special (Imagine: MIrcea Rosca/Mediafax Foto)

"Jucăm cu Universitatea Cluj şi pentru mine şi pentru jucători e un meci mai special. E a doua mea echipă din cariera de antrenor şi am avut acolo un an extrem de frumos. Puteam avea şi rezultate mai bune. E mai special şi pentru că e Claudiu Niculescu acolo şi ceilalţi jucători de la Dinamo, dar pentru noi rămâne respectul pentru Universitatea Cluj şi pentru suporterii de acolo. Vor fi 90 de minute în care trebuie să ne adjudecăm cele trei puncte, sunt importante pentru ceea ce ne dorim noi an de an. Ştiu despre adversari foarte multe lucruri, mai ales că sunt acolo foşti jucători dinamovişti, de la Vaslui... Sper să aleg cea mai bună echipă pentru că am de unde alege. Am o singură indisponibilitate, Mărgăritescu are o microleziune fibrilară de şase milimetri şi va fi bun de joc meciul următor. Are şapte zile de pauză completă", a spus Andone, joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul dinamovist regretă în continuare că echipa sa nu a continuat parcursul în Liga Europa: "Nu ştiu dacă până acum am avut rezultate foarte bune. Dacă aveam şi constanţă în rezultate era altceva. Dacă ne calificam şi în grupele Europa League puteam spune că e o perioadă extraordinară, dar dacă nu joci în Europa, degeaba ne luptăm noi pe plan intern. Cum să nu fie un regret? E o confruntare între antrenori, jucători, e un regret".

Partida Dinamo-Universitatea Cluj, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici