Andone decide până miercuri dacă rămâne la Rapid

Antrenorul Ioan Andone a declarat că luni va discuta cu oficialii clubului Dinamo în privinţa preluării conducerii tehnice şi a menţionat că până miercuri va decide dacă rămâne la Rapid, formaţie care a câştigat, scor 2-1, cu Gloria Bistriţa, în ultima etapă a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Andone decide până miercuri dacă rămâne la Rapid

Andone decide până miercuri dacă rămâne la Rapid (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"Săptămâna viitoare, până miercuri, voi decide dacă rămân şi îi voi spune domnului Copos. Nu contează decizia de la TAS în hotărârea mea. Am avut multe discuţii cu domnul Copos, sper să se şi pună în practică ce am discutat. Un prim pas a fost făcut, pentru că eu am insistat să-i prelungească acordul lui Cesinha. Să aduci un jucător ca Cesinha cu 500.000 de euro nu găseşti acum. Dacă Moraes este jucător de un milion, unde să găseşti unul ca Cesinha cu 500.000...", a spus Andone.

Ioan Andone a menţionat că Rapidul a fost mereu prima opţiune. "Discuţii sunt în continuare şi cu echipe din străinătate. Era o ofertă de la AEK Atena, dar ei i-au prelungit contractul lui Bajevici, însă una din Europa, plus cea de la arabi. Luni am o întâlnire cu cei de la Dinamo, nu am de ce să mă ascund, de ce să mint dacă discut cu cei de la Dinamo? M-au contactat şi m-au întrebat dacă vreau să vin la Dinamo, iar eu le-am spus că discutăm după ce se termină campionatul, aşa că luni ne întâlnim. Eu tot Andone sunt, nu mă ascund, aşa şi pe mine ar trebui să mă deranjeze că discută ei cu Bergodi, nu? Oricum, pentru mine e o provocare mai mare titlul cu Rapid decât cu Dinamo, să iei cu o a treia echipă titlul în România, e altceva", a declarat Andone.

Tehnicianul a subliniat că în cazul rămânerii la Rapid, acţionarul majoritar George Copos trebuie să ia decizii şi să numească un preşedinte, pe Nicolae Manea sau pe oricine altcineva. "Trebuie să aducă jucători. Eu i-am propus 15 jucători. Să sperăm că măcar şapte să luăm şi chiar şi cu şase aş fi mulţumit. E cam greu să prelungim contractul lui Helder, pentru că trebuie plătim 900.000 de euro şi nu ştiu dacă e mult sau puţin. Nu am discutat absolut nimic de bani, nu ştiu cine a spus de buget de şase milioane, asta e treaba domnului Copos, nu a mea", a afirmat Andone.

Formaţia Rapid Bucureşti a câştigat, sâmbătă, partida disputată pe teren propriu, cu echipa Gloria Bistriţa, cu scorul de 2-1 (1-0), în ultima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici