Andone: Dinamo mi-a oferit un milion de dolari, dar am refuzat din respect pentru Ţălnar şi Dinu

Antrenorul formaţiei Rapid, Ioan Andone, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că oficialii clubului Dinamo i-au făcut în iarnă o ofertă de un milion de dolari pe care însă a refuzat-o din respect pentru actuala conducere tehnică formată din Cornel Ţălnar şi Cornel Dinu.

30 afișări
Imaginea articolului Andone: Dinamo mi-a oferit un milion de dolari, dar am refuzat din respect pentru Ţălnar şi Dinu

Andone: Dinamo mi-a oferit un milion de dolari, dar am refuzat din respect pentru Ţălnar şi Dinu (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"E delicat să vorbesc despre situaţia de la Dinamo pentru că sunt antrenor la o altă echipă. Şi nu mă felicit deloc că i-am refuzat. Toată lumea mă întreabă: «E adevărat că ţi-au oferit un milion de dolari?» Da, e real. Şi i-am refuzat. Nu că nu mi-ar fi plăcut să câştig un milion de dolari, cine n-ar vrea să aibă un milion?, dar i-am refuzat din respect pentru Dinu şi pentru Ţălnar. Nu era corect faţă de nişte oameni pe care îi cunoşteam", a spus tehnicianul formaţiei Rapid.

Andone a explicat că a ajuns la o vârstă la care îşi permite să aleagă echipa pe care o antrenează.

"I-am şi spus (n.r.- lui Cristian Borcea): «Păi tu în septembrie ai făcut planul şi ai spus că până la vară nu te interesează antrenor, iar după trei luni ai venit la mine la Miami disperat să vin eu la Dinamo». E, nu sunt de acord. Nu banii sunt importanţi. Dacă îmi făcea propunerea asta acum zece ani poate că o acceptam. Dar acum e altceva, am ajuns la o vârstă în care pot să aleg. Cât mai pot, că dacă am eşec aici, la Rapid, mai am unul şi încă unul, atunci, gata, pot să trec la birou", a menţionat Ioan Andone.

Tehnicianul a adăugat că nu vrea să le dea sfaturi celor de la Dinamo.

"N-am vorbit cu Ţălnar în ultimele zile. Sunt prieten cu el, şi cu nea Cornel am rămas în relaţii foarte bune, dar nu vorbesc. Acum, în situaţia asta nu poţi să te bagi, mai ales că sunt la o altă echipă. Şi nici nu vreau să vorbesc de Dinamo, pentru că orice spun se interpretează. Clubul meu e acum Rapid şi sincer sper să fie şi în continuare. Nu comentez, pentru că orice aş spune ar fi ca un sfat. Şi nu vreau să le dau sfaturi, fiecare îşi rezolvă problemele lui. Dacă nu aveam echipă, puteam să zic că aş fi făcut asta sau ailaltă. Dar aşa nu pot", a afirmat Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici