Andone e supărat pe Cristea! Vezi ce zice despre poza indecentă apărută în presă

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, marţi, că va discuta separat cu preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea, şi cu mijlocaşul Adrian Cristea pentru a decide dacă îl vor sancţiona pe fotbalist pentru poza indecentă a jucătorului apărută în presă.

35 afișări
Imaginea articolului Andone e supărat pe Cristea! Vezi ce zice despre poza indecentă apărută în presă

Andone e supărat pe Cristea! Vezi ce zice despre poza indecentă apărută în presă (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"O să discutăm separat cu domnul Badea despre ce vom face cu Adrian Cristea. Domnul Badea a discutat cu el, dar eu încă nu am avut timp să discut cu el despre această apariţie a lui. Din ce am înţeles, i-a luat cineva poza, cineva care a vrut să-i facă o reclamă proastă. Nu eu ar fi trebuit să-l sfătuiesc ce să facă în această situaţie, maică-sa şi cu taică-su ar trebui să-l sfătuiască", a spus Andone.

Ziarul Cancan a publicat luni o poză care îl înfăţişează pe Adrian Cristea gol puşcă în faţa calculatorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici