Andone: Există o ofertă pentru Niculae, Andrei Cristea ar pleca imediat pentru 1,5 milioane de euro

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat că există o ofertă de transfer pentru căpitanul echipei, Marius Niculae, şi a precizat că Andrei Cristea ar putea ajunge imediat la Newcastle United pentru 1,5 milioane de euro.

15 afișări
Imaginea articolului Andone: Există o ofertă pentru Niculae, Andrei Cristea ar pleca imediat pentru 1,5 milioane de euro

Andone: Există o ofertă pentru Niculae, Andrei Cristea ar pleca imediat pentru 1,5 milioane de euro (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Există o ofertă pentru Marius Niculae, mai multe nu ştiu. La Andrei Cristea sunt multe invenţii. Eu sunt convins că dacă plăteşte cineva 1.500.000 de euro plus TVA acum îl ia pe Cristea imediat, nici nu mai pleacă la Chişinău. Dar să plătească, nu să spună că ne dau banii în vreo cinci ani. Aşa şi noi îl putem transfera pe Messi, dar să-l plătim în vreo 50 de ani", a spus Andone.

Tehncianul a mai spus că e foarte posibil ca schimbul de jucători cu Rapid, Ianis Zicu-Ştefan Grigorie, să se realizeze, tranzacţie în urma căreia Hristu Chiacu ar putea ajunge la FC Timişoara: "Şi Zicu şi Chiacu sunt doi jucători care s-ar putea transfera, şi de aceea nu a meritat să-i iau şi să-i folosesc un minut sau două şi să nu poată să joace toate preliminariile. Sunt în negocieri şi eu sper să se realizeze pentru că şi ei îşi doresc. Chiacu e un jucător care s-a pregătit, îşi caută un loc la Dinamo, dar şi el ştie că ar fi mai bine un alt colectiv. Pe Lazăr eu îl aştept la Dinamo dar nu prea vrea. Eu aş face oricând un schimb Lazăr cu orice jucător".

Jucătorii Ianis Zicu şi Hristu Chiacu nu fac parte din lotul deplasat de Dinamo la Chişinău în vederea meciului cu Olimpia Bălţi, din turul doi preliminar al Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici