Andone: Încă nu am semnat contractul cu Rapid

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, după ce a asistat la un meci şcoală între Rapid şi Rapid II, că încă nu a semnat o înţelegere cu gruparea giuleşteană, dar a precizat că proiectul prezentat de acţionarul principal, George Copos, i se pare interesant.

10 afișări
Imaginea articolului Andone: Încă nu am semnat contractul cu Rapid

Andone: Încă nu am semnat contractul cu Rapid (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"Încă nu am semnat contractul, când o să semnez, o să ştiţi. Am stat la un antrenament condus de Ciprian Panait. Nu am semnat contractul, când o să fie, o să fie conferinţă de presă, dacă o să-l semnez. Proiectul domnului Copos este foarte interesant", a spus Andone la ieşirea de la baza sportivă ProRapid.

Tehnicianul Ioan Andone, patronul FC Rapid, George Copos, şi fostul antrenor al giuleştenilor Nicolae Manea au asistat, miercuri după amiază, la un meci şcoală între primele două formaţii ale clubului giuleştean, la baza sportivă ProRapid.

Andone, însoţit de impresarul Victor Becali, a negociat, miercuri, timp de aproximativ trei ore, la Hotelul Crowne Plaza, cu George Copos preluarea conducerii tehnice a echipei Rapid.

Rapid a rămas fără antrenor după ce tehnicianul Nicolae Manea a renunţat la funcţie, săptămâna trecută.

Andone a antrenat, de la începutul anului, echipa bulgară ŢSKA Sofia, el demisonând, marţi, de la conducerea tehnică a grupării bulgare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici