Andone: Meciul cu FC Timişoara este crucial

Antrenorul Ioan Andone a declarat, luni seară, că este mulţumit de prestaţia jucătorilor dinamovişti în partida cu Victoria Brăneşti, scor 4-2, însă a subliniat că pentru Dinamo vine un meci crucial, cu FC Timişoara.

13 afișări
Imaginea articolului Andone: Meciul cu FC Timişoara este crucial

Andone: Meciul cu FC Timişoara este crucial (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost un meci bun, sunt mulţumit până în momentul golului trei, apoi am fost nemulţumit de delăsarea apărării noastre. În condiţiile în care ne-au lipsit mulţi jucători consider că am făcut un meci bun. Păun a jucat binişor, însă trebuie să facă şi faza defensivă să dea şi gol. Recunosc că ne-am şi temut puţin de Brăneşti, au fost neînvinşi de opt etape pe teren propriu, dar am înscris primii şi ne-am făcut meciul uşor. Meciul cu FC Timişoara este crucial, Timişoara este singuira echipă neînvinsă, dar am încredere că putem fi noi primii care o vom face. Vor reintra şi Niculae, Torje, Liviu Ganea şi Mărgăritescu şi trebuie să câştigăm, că altă soluţie nu avem", a declarat Andone.

Andone s-a bucurat petru numărul mare de fani veniţi de la Bucureşti: "Am fost surprins plăcut şi eu".

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, luni seară, cu scorul de 4-2 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, într-un meci disputat la Buzău şi contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici