Andone: Mi s-a propus prelungirea contractului pe încă un an cu Al-Ettifaq

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că după calificarea, în premieră, în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, i s-a propus prelungirea pe încă un an a contractului pe care îl are cu echipa saudită Al-Ettifaq Dammam.

21 afișări
Imaginea articolului Andone: Mi s-a propus prelungirea contractului pe încă un an cu Al-Ettifaq

Andone: Mi s-a propus prelungirea contractului pe încă un an cu Al-Ettifaq (Imagine: Mediafax Foto)

Ioan Andone a precizat că prelungirea contractului este condiţionată de achiziţionarea a încă trei jucători străini pentru a putea ataca, în sezonul viitor, titlul în Arabia Saudită. "Mi s-a propus prelungirea contractului pe încă un an, o să vedem dacă o să semnez pentru că mai am şi alte oferte. Am oferte şi din Europa, din campionate străine, dar niciuna din România. Eu aştept să văd, pentru că mi-aş dori să mă întăresc, iar la anul să trag la titlu în condiţiile în care clubul are bani să facem transferuri, pentru că avem nevoie de trei străini foarte buni. Dacă vom reuşi să îi luăm, probabil că voi rămâne aici. Eu vreau să terminăm bine această ediţie a Ligii Campionilor şi apoi vom vedea ce decizii vom lua, pentru că nu vreau să pară că am avut nişte rezultate întâmplătoare. Mă voi consulta şi cu secunzii mei, pentru că şi ei vor să rămână. Am lucrat foarte bine şi cu Iulică Mihăescu, şi cu Nelu Manu", a spus Andone.

Ioan Andone a afirmat că, la Dammam, lumea este foarte fericită după calificarea în premieră în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, petrecerea ţinând până spre dimineaţă.

Formaţia Al-Ettifaq s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după ce s-a impus, cu scorul de 4-0 (2-0), în faţa echipei Bunyodkor Taşkent, din Uzbekistan, într-un meci disputat pe teren propriu, din etapa a V-a, a grupei D a competiţiei. Golurile au fost marcate de Tagoe, în minutele 16 şi 38, Bashir, în minutul 48, şi Al-Raja, în minutul 82.

Al-Ettifaq a obţinut, astfel, a patra victorie în grupa D, după cea cu Foolad Mobarekeh Sepahan (Iran), scor 2-1, şi după "dubla" cu Al Shabab al Arabi (Emiratele Arabe Unite), în care a câştigat ambele partide cu 4-1, şi a pierdut o singură înâtlnire, în deplasare, scor 1-2, cu Bunyodkor Taşkent, la care este legitimat şi brazilianul Rivaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici