Andone: N-are de unde să ştie Rednic dacă plec, poate rămân la Rapid

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Andone, a declarat, marţi, că este posibil să semneze prelungirea contractului cu gruparea giuleşteană, precizând că tehnicianul Mircea Rednic nu are de unde să ştie dacă acest lucru se va întâmpla sau nu.

22 afișări
Imaginea articolului Andone: N-are de unde să ştie Rednic dacă plec, poate rămân la Rapid

Andone: N-are de unde să ştie Rednic dacă plec, poate rămân la Rapid (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"Poate rămân la Rapid, nu are el (n.r. - Mircea Rednic) de unde să ştie. Eu nu am vorbit cu Mircea. Dacă a zis el că a vorbit cu mine asta, minte! Jucătorii ar vrea să rămân, asta e opinia lor. Dar asta depinde de mai multe lucruri. Dacă facem o echipă să câştigăm campionatul, poate rămân", a explicat Andone.

Tehnicianul Mircea Rednic declarase, duminică, în direct la sport.ro, că, după părerea sa, antrenorul Ioan Andone nu va mai rămâne la Rapid în sezonul viitor, ci va reveni pe banca tehnică a echipei Dinamo.

Ioan Andone a menţionat înaintea plecării spre Mediaş că mijlocaşul Ştefan Grigorie i-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă din timpul meciului cu Dinamo. Cu toate acestea, Grigorie va fi amendat, susţine Andone.

"Am avut o discuţie cu el, ştie că va suporta consecinţele. E o zi mai proastă a lui, nu că e dinamovist, fost dinamovist. Eu am mare încredere în el şi e un jucător care va rămâne la Rapid şi va mai juca la Rapid. O să primească o amendă. A venit la mine, şi-a cerut scuze, dar asta e nimic. Banii o să-i plătească. Că dacă îl iert pe el, trebuie să îl iert şi pe altul. N-am ce să-i fac, mie îmi pare rău de el. I-am spus: «Pui capul în pământ, ieşi afară, numeri până la 30 şi gata»", a precizat tehnicianul formaţiei Rapid.

Antrenorul a dezminţit faptul că mijlocaşul Juliano Spadacio intenţionează să plece de la Rapid.

"Nu, nici gând. El mai are contract un an de zile. Nu ştiu de unde a apărut că nu e agreat în vestiar. Nu e nicio problemă", a spus tehnicianul.

Potrivit lui Andone, Rapid mai are şanse de a prinde un loc care să-i asigure participarea în ediţia viitoare a Ligii Europa doar dacă va primi înapoi la TAS cele trei puncte din meciul cu FC Timişoara.

"Mai avem şanse, dar ne trebuie şi nişte minuni. Din păcate, stăm la mâna TAS-ului, să ne luăm punctele înapoi. Acum stăm să vedem şi ce face Dinamo. Dacă câştigăm noi, punem presiune pe Dinamo. Atunci sunt obligaţi să câştige. Dacă pierdem noi, le facem meciul foarte uşor cu Timişoara", a explicat antrenorul.

Andone este nemulţumit de faptul că meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş a fost programat de LPF la doar 60 de ore de la încheierea celui cu Dinamo.

"Şi eu trebuie să schimb pentru că un jucător nu îşi revine fizic 100 la sută în 60 şi ceva de ore, 62 de ore. Nu e normal cum am fost puşi să jucăm, miercuri, şi în deplasare. Puteam şi noi să jucăm joi, nu cred că era nicio problemă. De exemplu, Gaz Metan Mediaş a jucat sâmbătă şi are o zi de odihnă în plus faţă de noi", a mai spus Ioan Andone.

Echipa Rapid întâlneşte, miercuri, de la ora 18.30, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici