Andone: Nu vom mai putea prinde Liga Europa

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Ioan Andone, a declarat, miercuri, după remiza din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, că formaţia giuleşteană nu mai poate prinde un loc de Liga Europa.

7 afișări
Imaginea articolului Andone: Nu vom mai putea prinde Liga Europa

Andone: Nu vom mai putea prinde Liga Europa (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"Un rezultat echitabil. Am fost două echipe obosite şi nu cred că a fost un spectacol. Îmi pare rău pentru spectatori şi telespectatori pentru acest meci. Indiferent ce se va întâmpla în următoarele etape, nu cred că vom mai putea prinde Liga Europa. Nu ai cum să te odihneşti dacă ai meciuri multe într-un interval atât de scurt. Nu-mi pare rău că am ales Rapidul, deoarece când intri în Giuleşti simţi cum ţi se ridică părul pe tine de emoţie. Am făcut egal cu echipele aşa zis slabe şi nu putem pretinde mai mult dacă nu le putem bate. Rapidul are un lot foarte valoros. Dacă îl aveam pe Cesinha azi cred că Zaharia dormea trei zile", a spus Andone.

Formaţia Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici