Andone: Sper ca echipa să fie în formă maximă cu Otopeniul

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, speră ca jucătorii săi să fie în formă maximă în prima etapă când campioana en-titre va întâlni în deplasare, la Ploieşti, nou-promovata CS Otopeni.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: Sper ca echipa să fie în formă maximă cu Otopeniul

Andone: Sper ca echipa să fie în formă maximă cu Otopeniul (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştiu primul 11 de o săptămână, de după meciul cu FC Bihor. Vom avea o partidă dificilă cu Otopeniul, dar sper ca echipa să fie în formă maximă în prima etapă. Otopeniul e o echipă nou-promovată care a schimbat mulţi jucători faţă de cea cu care a reuşit promovarea anul trecut. Au şi un antrenor sârb despre care am auzit numai lucruri frumoase de la Eugen Trică, care a lucrat cu el un an la ŢSKA Sofia. I-am şi văzut duminică trecută la un amical cu o echipă din Bulgaria şi e o echipă bună pe propriul teren care m-a impresionat. Nu vom avea un meci uşor cum cred unii", a declarat Andone.

Campioana en-titre a Ligii I, CFR Cluj va juca duminică, în deplasare, cu nou-promovata CS Otopeni într-o partidă ce se va desfăşura pe stadionul "Astra" din Ploieşti de la ora 19.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici