Andone spune că îi vrea pe Găman şi Bărboianu, dar nu ştie ce pretenţii au

Antrenorul Ioan Andone şi-a rafirmat dorinţa ca Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu să ajungă la Dinamo din postura de jucători liberi, dar a precizat că nu cunoaşte pretenţiile financiare ale celor doi fotbalişti.

18 afișări
Imaginea articolului Andone spune că îi vrea pe Găman şi Bărboianu, dar nu ştie ce pretenţii au

Andone spune că îi vrea pe Găman şi Bărboianu, dar nu ştie ce pretenţii au (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"O să vedem situaţia lui Găman şi Bărboianu. Ei sunt într-un anumit stadiu de pregătire. Se antrenează singuri de două luni şi ceva, dar sunt jucători tineri, care recuperează repede. În două sau trei săptămâni pot fi puşi pe picioare să se bată pentru postul de titular. Nu ştiu dacă au primit o ofertă de la noi, dar acum, dacă sunt liberi, eu i-aş dori. Acum nu ştiu ce pretenţii au şi dacă îşi doresc să vină la Dinamo", a spus Andone.

Tehncianul dinamovist a precizat că nu şi doreşte niciun jucător de la Oţelul Galaţi: "Eu nu îmi doresc niciun jucător de la Oţelul. Cât sunt eu antrenor nu va veni niciun jucător de la Oţelul. Mi-am dorit în vară şi am şi tratat pentru Sârghi. A fost o discuţie între domnii Borcea şi Marius Stan la care am asistat şi eu".

Comisia de Recurs a LPF a respins, marţi, memoriul depus de Universitatea Craiova împotriva deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, prin care jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fost declaraţi liberi de contract. Conform site-ului oficial al LPF, membrii Comisiei au respins recursul grupării oltene ca neîntemeiat.

La 17 februarie, jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fost declaraţi liberi de contract în litigiul cu Universitatea Craiova, de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Găman şi Bărboianu, care au fugit în data de 19 ianuarie din cantonamentul formaţiei Universitatea Craiova de la Govora, au cerut Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF să îi declare jucători liberi de contract, în baza unor dezlegări în alb, pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului tehnician Victor Piţurcă. Finanţatorul clubului Universitatea Craiova a declarat atunci că cei doi jucători au fost "furaţi" de Victor Piţurcă.

Mititelu se află în conflict cu Piţurcă, pe care l-a demis de la echipă, la începutul acestui an, în urma unor neînţelegeri financiare. Patronul Universităţii i-a oferit, anul trecut, lui Piţurcă trei dezlegări în alb, drept garanţii că va asigura banii necesari la echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici