Andone spune că pleacă de la Dinamo dacă nu câştigă campionatul

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care formaţia sa nu va câştiga titlul de campioană în acest an, intenţionează să plece de la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

15 afișări
Imaginea articolului Andone spune că pleacă de la Dinamo dacă nu câştigă campionatul

Andone spune că pleacă de la Dinamo dacă nu câştigă campionatul (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Sunt multe critici. Cel mai prost meci al nostru a fost cu Unirea Urziceni, celelalte meciuri le-am dominat, dar am pierdut pe nedrept. Când sunt atacuri din astea... Eu am ajuns la 50 de ani şi nu-mi permit să stau. Dacă am terminat pe locul doi, le întind mâna şi le mulţumesc că mi-au oferit şansa să antrenez pe Dinamo. Asta să fie clar. Eu aşa am fost crescut şi aşa trebuie să mă ştie toţi jucătorii, cine intră în vestiarul ăsta trebuie să ştie că trebuie să fim campioni, că nu se poate să terminăm pe locul 2, 3 sau 5. Pentru mine nu e valabil. Nu m-am gândit niciodată să renunţ după aceste atacuri, dar nici nu m-am gândit să rămân doi ani dacă nu câştigăm campionatul. Am luat decizia asta şi voi duce campionatul la capăt pentru că vreau să trag linie după un an, nu după 10 etape. Atunci îmi analizez munca", a declarat Andone.

Tehncicianul formaţiei dinamoviste s-a arătat deranjat şi de declaraţia preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care a spus că Dinamo se va lupta să se salveze de la retroradare în cazul în care nu va câştia derbiul cu Steaua: "Nu ştiu ce ştie Dragomir despre fotbal. Să lăsăm asta cu luptatul la retrogradare. E prea mult să spui că situaţia ar fi gravă. Ne luptăm pentru alt obiectiv. Au trecut 10 etape, nici 33 la sută din acest campionat. Îţi pui alt obiectiv, calificare în Eurpa League. Nu mai poţi să vorbeşti de campionat când ai cinci înfrângeri. Nici echipa de pe primul loc nu e încă sigură că se salvează de la retrogradare".

După 10 etape, Dinamo ocupă locul 7, cu 14 puncte, la opt puncte de liderul Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici