Andone: Tratăm serios meciul cu Poli Iaşi

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, vineri, că echipa sa, care este liderul clasamentului după şapte etape, va trata serios meciul cu Politehnica Iaşi, din etapa a VIII-a a Ligii I.

2 afișări
Imaginea articolului Andone: Tratăm serios meciul cu Poli Iaşi

Andone: Tratăm serios meciul cu Poli Iaşi

"Tratăm foarte serios meciul cu Poli Iaşi. Nu ştiu cum au luat ieşenii cinci goluri cu Dinamo, dar am văzut meciul cu Ceahlăul şi ar fi trebuit să aibă 3-0 la pauză, dar până la urmă au pierdut cu 1-0. Noi am mers bine sezonul acesta, în afara accidentului cu Anorthosis, şi sperăm să câştigăm duminică", a spus Andone.

Antrenorul formaţiei oaspete, Ionuţ Popa, consideră că CFR Cluj este o echipă aproape "imposibil de învins". "Ar fi extraordinar să scoatem un punct la Cluj. Spun asta pentru că echipa lui Ando (n.r. - Ioan Andone) este, în acest moment, aproape imposibil de învins. E imbatabilă, mai cu seamă pe teren propriu. La cum joacă acum, Clujul poate bate pe oricine şi doar neşansa a făcut să piardă puncte. Dacă va continua să joace la fel, CFR Cluj va suferi foarte puţine eşecuri în acest campionat şi se va bate cu siguranţă pentru primele două locuri", a declarat Ionuţ Popa.

CFR Cluj - Politehnica Iaşi, duminică, ora 20:30 (Kanal D)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici