Andone: Victoria cu Gloria ne permite să sperăm la Liga Europa

Antrenorul Ioan Andone a declarat, sâmbătă, că victoria Rapidului în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 2-1, în ultima etapă a Ligii I, permite rapidiştilor să spere încă la Liga Europa, în aşteptarea unei decizii favorabile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

15 afișări
Imaginea articolului Andone: Victoria cu Gloria ne permite să sperăm la Liga Europa

Andone: Victoria cu Gloria ne permite să sperăm la Liga Europa (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"A fost un meci echilibrat, noi am jucat mai bine în prima repriză, iar Bistriţa în a doua. Din fericire i-am surprins pe contraatac şi am reuşit să câştigăm. Este bine că am luat punctele pentru că trebuie să recunoaştem că am câştigat cu şansă. Această victorie ne dă şansa să sperăm în continuarea la Liga Europa, în aşteptarea deciziei de la TAS. Ar fi un lucru bun ca Rapid să fie în noul sezon în Europa, pentru că aceşti suporteri merită", a declarat Andone.

Formaţia Rapid Bucureşti a câştigat, sâmbătă, partida disputată pe teren propriu, cu echipa Gloria Bistriţa, cu scorul de 2-1 (1-0), în ultima etapă a Ligii I.

Rapid a terminat Liga I pe poziţia a şaptea, dar poate trece de Dinamo Bucureşti, care ocupă poziţia a şasea, şi poate evolua în turul doi preliminar al Ligii Europa. Dinamo, care a acumulat 53 de puncte, poate pierde locul în cupele europene, dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) dă dreptate grupării FC Rapid (52 puncte la finalul campionatului) în privinţa litigiului cu FC Timişoara, referitor la dreptul de joc al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici