Andrea Pirlo a divorţat după 12 ani de căsnicie

Mijlocaşul echipei Juventus Torino, Andrea Pirlo, a divorţat de soţia sa Deborah Roversi după 12 ani de căsnicie şi a început o relaţie cu Valentina Baldini, o femeie de afaceri în vârstă de 35 de ani, anunţă presa italiană.

469 afișări
Imaginea articolului Andrea Pirlo a divorţat după 12 ani de căsnicie

Andrea Pirlo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Andrea Pirlo şi Deborah Roversi au împreună doi copii, Nicholas (10 ani) şi Angela (7 ani) şi s-au cunoscut în perioada în care fotbalistul evolua la Brescia.

În ultimele luni, Pirlo a fost văzut tot mai des în compania Valentinei Baldini, care se ocupă de imobiliare şi a fost partenera lui Richard Stevens, fiul avocatului familiei Agnelli, care deţine Juventus.

Pirlo şi Valentina Baldini s-au cunoscut la un club de golf frecventat de fotbalist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici