Andreea Mitu o întâlneşte pe Alison Van Uytvanck în optimi la Roland Garros

Jucătoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, o va întâlni pe sportiva belgiană Alison Van Uytvanck, locul 88 mondial, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

1176 afișări
Imaginea articolului Andreea Mitu o întâlneşte pe Alison Van Uytvanck în optimi la Roland Garros

Andreea Mitu o întâlneşte pe Alison Van Uytvanck în optimi la Roland Garros (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Van Uytvanck a învins-o în turul trei, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-1, într-o oră şi 15 minute, pe Kristina Mladenovici (Franţa - poziţia 54 WTA).

Tot sâmbătă, Cristina-Andreea Mitu a trecut în runda a treia, cu scorul de 7-5, 6-4, pe Francesca Schiavone (Italia - locul 92 WTA).

Mitu şi Van Uytvanck au mai fost până în prezent adversare de două ori, scorul general al confruntărilor fiind 1-1. În 2012, la Ankara, Mitu a învins-o pe sportiva belgiană, scor 7-5, 4-6, 6-3, iar în 2013, la Olomouc, Van Uytvanck s-a impus în faţa româncei, scor 6-2, 7-5.

Premiul pentru participarea în optimi este de 145.000 de euro şi 240 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici