Andrei Chivulete și Sebastian Colțescu vor arbitra meciurile de duminică din Liga 1

Arbitrul Andrei Chivulete va conduce la centru meciul Concordia Chiajna - FC Viitorul, programat duminică, în etapa a opta a Ligii 1, în timp ce la partida FCSB - FC Botoșani a fost delegat Sebastian Colțescu, notează site-ul frf-cca.ro.

3 afișări

Andrei Chivulete îi va avea alături pe tuşierii Vladimir Urzică şi Gero Szabo şi pe rezerva George Rădulescu. Observator de arbitri va fi Alexandru Deaconu. Meciul dintre Chiajna și Viitorul se va disputa de la 18:30, pe stadionul "Concordia" din Chiajna.

Întâlnirea dintre FCSB și FC Botoșani va avea loc de la 21:00, tot duminică, pe Arena Națională. Colțescu va fi ajutat de Adrian Ghinguleac şi Dragoș Iliescu, la cele două margini, în timp ce Andrei Antonie va fi rezervă. Ștefan Constantin va fi observator din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici