Andrei Cristea: E o victorie de şase puncte

Jucătorul echipei CSM Poli Iaşi Andrei Cristea a declarat vineri, la finalul partidei câştigate pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), în faţa formaţiei Concordia Chiajna că este o victorie de şase puncte, ransmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

„Suntem foarte bucuroşi pentru această victorie, obţinută pe un teren foarte greu. E o victorie de şase puncte. Am avut o perioadă de câteva meciuri fără victorie în faţa lor, mă bucur că am câştigat acum. Veneam şi după o perioadă mai grea, mă bucur că am reuşit să câştigăm. Eu amţit o mică contractură, din cauza terenului, şi am preferat să nu risc. Mai avem câteva meciuri importante în acest an şi sper să luăm cât mai multe puncte“, a spus Andrei Cristea.

Atacantul grupării ieşene a mai precizat că speră ca problemele finanaciare să se rezolve: „Sunt anumite probleme la noi, dar noi trebuie din punct de vedere sportiv să răspundem pe teren. Domnul Prunea a avut o poziţie oficială. Noi trebuie să jucăm pe teren şi cu siguranţă se vor rezolva şi problemele. Mă bucur că a venit şi primarul Chirica la meci. E clar că fotbalul şi sportul ieşean are nevoie de susţinerea dumnealui.“

Cristea a adăugat că gruparea ieşeană ar trebui să rezolve în această iarnă problemele legate de jucătorul Under 21. „Avem nevoie de o nouă viziune asupra tinerilor pentru că nu de puţine ori am fost descoperiţi pe acest post. Nu sunt antrenor se vorbesc despre asta. Au fost multe probleme cu accidentările şi atunci a fost folosit pe postul de atacant un jucător Under21. Eu, de câte ori s-a apelat la mine, am dat maximum“, a conchis Cristea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici