Andrei Cristea: Nu am scăpat încă de retrogradare

Atacantul Politehnicii Iaşi, Andrei Cristea, a declarat, luni, că gruparea din dealul Copoului nu s-a salvat încă de la retrogradare.

14 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea: Nu am scăpat încă de retrogradare

Andrei Cristea: Nu am scăpat încă de retrogradare

"Am bătut Clujul şi avem câteva rezultate bune, dar cred că nu am scăpat încă de retrogradare. Emoţii mai sunt, fiindcă nu suntem matematic scăpaţi. Mai sunt câteva hopuri de trecut şi să nu uităm că urmează meciurile cu echipele contracandidate la salavarea de la retrogradare. Încă se joacă", a declarat Andrei Cristea.

Autorul unicului gol din partida cu CFR Cluj a spus că nu a dorit să ajute Steaua: "Nu ştiu dacă am ajutat Steaua, dacă stau bine să mă gândesc, cred că Steaua este deja campioană! Eu îmi fac datoria pentru Poli Iaşi. Le urez baftă şi atât Stelei, însă principala mea bucurie este că am început să marchez şi că mi-am ajutat echipa să iasă din zona periculoasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici