Andrei Ionescu şi Vali Badea nu vor juca împotriva Universităţii Craiova

Jucătorii Andrei Ionescu şi Vali Badea nu vor juca pentru Poli Iaşi în meciul cu Universitatea Craiova de duminică, având în contracte clauze care le interzice să evolueze împotriva echipei oltene.

48 afișări
Imaginea articolului Andrei Ionescu şi Vali Badea nu vor juca împotriva Universităţii Craiova

Andrei Ionescu şi Vali Badea nu vor juca împotriva Universităţii Craiova (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Badea a fost transferat de la Universitatea Craiova la Poli Iaşi, în timp ce Andrei Ionescu a ajuns împrumutat de Steaua la gruparea moldoveană pentru acest retur. Între Universitatea Craiova şi FC Steaua, a fost semnată o clauză conform căreia dacă mijlocaşul ar juca împotriva formaţiei oltene, gruparea din Bulevardul Ghencea este obligată să achite 100.000 de euro.

Andrei Ionescu a declarat, joi, că, deşi este craiovean, doreşte ca Poli Iaşi să câştige partida de duminică.

"Nu am uitat faptul că sunt craiovean şi că am crescut acolo. Vreau ca Poli Iaşi să câştige duminică, pentru că sunt profesionist şi ţin cu echipa la care joc. Însă vreau şi ca Universitatea Craiova să nu aibă probleme. Domnul Mititelu m-a ajutat enorm. Mi-a dat o şansă importantă la 15 ani, m-a susţinut, mi-a influenţat cariera şi mi-a dat tricoul cu numărul 10 al Craiovei la 17 ani. De aceea eu nu pot să fiu supărat pe dumnealui, indiferent de modul în care vorbeşte despre mine. Are tot dreptul sa mă critice. Eu cred că m-a făcut trădator doar pentru că a ţinut foarte mult la mine", a explicat Ionescu.

Echipa Universitatea Craiova întâlneşte, duminică, de la ora 13.30, pe propriul teren, formaţia Poli Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici