Andrei Pavel a fost învins în turul doi

Tenismanul Andrei Pavel, beneficiar al unui wild-card, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului BCR Open Romania, fiind învins, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-3, de italianul Potito Starace, cap de serie numărul 3.

1 afișare
Imaginea articolului Andrei Pavel a fost învins în turul doi

Andrei Pavel a fost învins în turul doi la BCR Open Romania

Pentru accederea în turul doi, Pavel va primi 15 puncte ATP şi un cec în valoare totală de 5.500 de euro.

Starace va juca, în sferturile de finală, cu învingătorul partidei dintre Victor Hănescu, beneficiar al unui wild-card, şi spaniolul Albert Montanes, al optulea favorit al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici