Andy Murray, eliminat de la Qatar Open de un tânăr de 18 ani

Andy Murray a fost eliminat de la Qatar Open, după o confruntare epuizantă cu Jakub Mensik, un tenismen de 18 ani.

65 afișări
Imaginea articolului Andy Murray, eliminat de la Qatar Open de un tânăr de 18 ani

Andy Murray, eliminat de la Qatar Open de un tânăr de 18 ani

Andy Murray (36 de ani) a părut să strige frustrat "acest joc nu mai este pentru mine" în timpul setului al doilea al înfrângerii sale din turul 2 al competiţiei, în faţa lui Jakub Mensik, relatează Sky Sports.

Andy Murray a fost învins cu 7-6 (8-6) 6-7 (3-7) 7-6 (7-4) în partida disputată la Doha.

În cel de-al şaptelea game al decisivului, tânărul a irosit două oportunităţi consecutive de a servi pentru meci. Mensik şi-a revenit până la urmă şi a ieşit învingător în tie-break.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici