Angela Moroşanu, în semifinalele probei de 400 metri garduri la CE

Atleta Angela Moroşanu s-a calificat, marţi, în semifinalele probei de 400 metri garduri din cadrul Campionatelor Europene de la Barcelona, după ce s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 55 de secunde şi 11 sutimi, în calificările primei serii.

22 afișări
Imaginea articolului Angela Moroşanu, în semifinalele probei de 400 metri garduri la CE

Angela Moroşanu, în semifinalele probei de 400 metri garduri la CE (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Conform regulamentului, primele trei sportive din fiecare serie obţin calificarea directă în semifinale, care vor avea loc miercuri.

Luni, în prima zi a CE de la Barcelona, vor mai intra în calificări următorii sportivi români: Cătălin Câmpeanu (400 metri garduri), Cornelia Deiac şi Viorica Ţigău (suliţă), Nicoleta Grasu (aruncarea discului), Felicia Ţilea şi Maria Negoiţă (suliţă), Mihai Donişan (săritură în înălţime), Marian Oprea (triplusalt).

Tot marţi este programată o a doua finală a zilei, la 10.000 de metri, cursă în care va lua startul şi Marius Ionescu.

Delegaţia României la CE de seniori cuprinde 33 de sportivi, 21 fete şi 12 băieţi, care au ca obiectiv cucerirea a 1-2 medalii şi 4-5 calificări în finale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici