Anghel Iordănescu: Mâna lui Alibec nu arată bine deloc, până pe 31 mai voi lua o decizie

Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, a declarat în exclusivitate pentru ProSport că va lua o decizie în privinţa lui Denis Alibec după perioada de pregătire pe care naţionala României o va efectua în Italia.

369 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu: Mâna lui Alibec nu arată bine deloc, până pe 31 mai voi lua o decizie

Anghel Iordănescu: Mâna lui Alibec nu arată bine deloc, până pe 31 mai voi lua o decizie

Anghel Iordănescu a declarat, în exclusivitate pentru ProSport, că oficialii echipei Astra ploieşti aveau datoria să îi facă un control amănunţit la mână atacantului Denis Alibec. Selecţionerul României a spus că atacantul Astrei a fost consultat şi de noul medic al echipei naţionale, Dan Laurenţiu Oproiu.

"Personal, îl apreciez pe Alibec! A avut un rol esenţial în câştigarea campionatului de către Astra. Dar noul medic al echipei naţionale şi cu şeful departamentului medical din FRF i-au făcut o tomografie computerizată şi lucrurile nu stau bine cu mâna lui. Eu l-am văzut acum două zile şi m-am uitat la mâna lui. Mâna lui Alibec nu arată bine! Eu cred că cei de la Astra aveau obligaţia să îi facă un control amănunţit după ce s-a terminat campionatul şi să ia nişte decizii. Au făcut-o, n-au făcut-o? Nu ştiu! S-au pierdut mai mult de 12 zile de la ultimul meci al Astrei, mă refer de la meciul în care Alibec n-a jucat. Eu chiar ieri am discutat telefonic cu el. Nu l-am îndemnat nici să facă operaţia, dar nici să n-o facă! I-am spus că e decizia lui, dar că medicii despre care am vorbit mai devreme i-au indicat că trebuie să facă operaţia. Şi vă spun că riscăm ca după 31 mai dacă va avea vreo problemă, nu va mai putea fi înlocuit de pe lista UEFA. Dacă era operat acum 12 zile, acum problema era rezolvată. Nu ştiu dacă operaţia e de un grad ridicat de dificultate, dar e o operaţie în care îi era montată o plăcuţă acolo. În rest, Alibec va merge cu echipa naţională în Italia, vom vedea care va fi implicarea lui în antrenamente şi în meciuri. Vom vedea dacă poate rezista mâna şi pe 31 mai vom lua decizia", a declarat selecţionerul României, Anghel Iordănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici