Anglia câştigă Turneul celor Şase Naţiuni la rugby

  • Anglia a câştigat Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, după ce a învins-o pe Italia, pe Stadio Olimpico
  • Anglia a câştigat trofeul pentru a treia oară în ultimii 5 ani
104 afișări
Imaginea articolului Anglia câştigă Turneul celor Şase Naţiuni la rugby

Anglia câştigă Turneul celor Şase Naţiuni la rugby

Anglia a câştigat Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, după ce a învins-o pe Italia, pe Stadio Olimpico, în ultima etapă a competiţiei.

Englezii au terminat pe primul loc, la egalitate de puncte cu reprezentativa Franţei, dar cu un golaveraj superior. Franţa a bătut Irlanda pe Stade de France, iar în al treilea meci al zilei, Scoţia a învins deţinătoarea trofeului, Ţara Galilor, la Cardiff.

Ediţia de anul acesta a Turneului celor 6 naţiuni a început în februarie, dar din cauza pandemiei a fost întreruptă până la sfârşitul lunii octombrie.

Anglia a câştigat trofeul pentru a treia oară în ultimii 5 ani.

Clasament final:

1. Anglia -18 puncte (+44)
2. Franţa - 18 puncte (+21)
3. Irlanda - 14 puncte (+30)
4. Scoţia - 14 puncte (+18)
5. Ţara Galilor - 8 puncte
6. Italia - 0 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici