Ania Monica Germaine Caill, locul 22 la combinată nordică, Maria Hoefl-Riesch - campioană olimpică

Schioarea Ania Monica Germaine Caill a încheiat, luni, pe locul 22 proba de combinată nordică la schi alpin, iar sportiva germană Maria Hoefl-Riesch a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, informează site-ul oficial al competiţiei.

197 afișări
Imaginea articolului Ania Monica Germaine Caill, locul 22 la combinată nordică, Maria Hoefl-Riesch - campioană olimpică

Maria Hoefl-Riesch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ania Monica Germaine Caill a terminat întrecerea cu timpul total de două minute, 53 de secunde şi 95 de sutimi (1:51.91 la coborâre şi 1:02.04 la slalom).

Sportiva din România a terminat pe ultimul loc între schioarele care au încheiat cursa.

Campioana olimpică Maria Hoefl-Riesch a fost înregistrată cu timpul total de două minute, 34 de secunde şi 62 de sutimi în probele de coborâre şi slalom.

Medalia de argint a fost câştigată de austriaca Nicole Hosp (2:35.02), iar bronzul i-a revenit americancei Julia Mancuso (2:35.15).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici