Antonio Sefer, gol şi pasă de gol în Israel pentru Hapoel Beer Sheva

Fostul atacant al Rapidului a deschis scorul în victoria echipei sale în deplasare, scor 2-0, cu Hapoel Hadera.

114 afișări
Imaginea articolului Antonio Sefer, gol şi pasă de gol în Israel pentru Hapoel Beer Sheva

Antonio Sefer

În runda a 14-a din campionatul de fotbal din Israel, Hapoel Beer Sheva a dispus, marţi seară, cu 2-0, de Hapoel Hadera, în deplasare.

Românul Antonio Sefer a deschis scorul în minutul 50, iar în minutul 67, Guy Badash a majorat diferenţa din pasa aceluiaşi Sefer, care în minutul 18 primise un cartonaş galben.

Formaţia fostului rapidist a urcat pe locul 3, cu 21 de puncte. Liderul Maccabi Tel Aviv are 34 de puncte. Hapoel Hadera are doar 13 puncte, find pe locul 11 din 14 formaţii.

Antonio Sefer, fotbalist aflat în circuitul echipei naţionale, are 4 goluri înscrise în 14 jocuri pentru Hapoel Beer Sheva.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici