Antrenor FC Braşov: Important este să fim un grup unit ca să putem evita retrogradarea

Antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao a declarat luni, la reunire, că cel mai important lucru pentru el este ca echipa să fie unită şi să lucreze bine la antrenamente.

22 afișări
Imaginea articolului Antrenor FC Braşov: Important este să fim un grup unit ca să putem evita retrogradarea

Antrenor FC Braşov: Important este să fim un grup unit ca să putem evita retrogradarea (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Abia acum i-am cunoscut pe băieţi şi mă bucur că ne apucăm de treabă. Avem cu toţii mari aşteptări de la acest retur şi trebuie să dăm totul pentru îndeplinirea obiectivelor. Este extrem de important să fim un grup unit, pentru a lucra cât mai bine şi a evita retrogradarea. Va fi un retur greu dar am încredere că o scoatem noi la capăt", a spus Conceicao, care va colabora la Braşov cu Daniel Isăilă şi Luis Baltazar, antrenori secunzi, precum şi cu Joao Renato, preparator fizic.

Situaţia directorului tehnic Dănuţ Oprea va fi lămurită în aceste zile, acesta fiind deocamdată la dispoziţia clubului.

Tehnicianul portughez a precizat că în cantonamentul din Antalya îl interesează în primul rând pregătirea şi atitudinea jucătorilor şi abia apoi rezultatul. "Fiind vorba de meciuri amicale şi antrenamente, îmi doresc să văd că antrenamentele curg bine, că există atitudine, iar dacă vom şi câştiga meciurile pe care le vom juca, cu atât mai bine".

Prezent la reunirea echipei, preşedintele Iosif Kovacs a declarat la rândul său că îşi doreşte foarte tare ca anul acesta să nu dezamăgească şi să se menţină în prima ligă. "Ne dorim foarte tare să avem un an bun, să avem suporterii alături de noi şi să ne menţinem în prima ligă. Va fi un retur extrem de greu însă suntem încrezători că o scoatem la capăt aşa cum trebuie. Nici nu luăm în calcul retrogradarea, este clar că vom face tot ce ţine de noi să ne salvăm, ba chiar să obţinem o clasare cât mai bună", a spus Kovacs.

Până în 21 ianuarie, echipa se va pregăti la Braşov, urmând ca din 22 ianuarie până în 9 februrie să se afle în turneu în Antalya. În stagiul din Turcia, FC Braşov va juca cinci partide amicale, programul echipei urmând să fie definitivat până joi. Până în prezent, braşovenii au stabilite două partide amicale, cu FK Zeta Golubovci (Muntenegru) în 5 februarie şi Slavia Sofia (Bulgaria) la 8 februarie.

La reunirea echipei FC Braşov au fost prezenţi: portari - Minca, Marc, Kajcsa, Iacob, fundaşi - Voicu, Bălaşa, Creţulescu, Drăgan, L. Dumitru, Cristi Ionescu, Majernik, Oros, Rusu, mijlocaşi - Bădoi, Chipciu, Cristescu, Ilyeş, Martinovic, Mateiu, Viveiros, Williams, atacanţi - Hadnagy, Dedu, V. Badea, Năstăsie. Lamine a fost învoit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici