Antrenor Sunderland: Pantilimon ştie cum să abordeze meciurile mari

Antrenorul echipei Sunderland, Gustavo Poyet, a declarat că, deşi este fanul portarului Vito Mannone, interesul echipei îl obligă să-l trimită în poartă pe Costel Pantilimon, un goalkeeper în formă, care cunoaşte bine campionatul englez şi ştie cum să abordeze meciurile mari.

2245 afișări
Imaginea articolului Antrenor Sunderland: Pantilimon ştie cum să abordeze meciurile mari

Costel Pantilimon (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Sunt un mare fan al lui Vito, aşa cum ştie toată lumea. Costel ştia situaţia când a venit de la Man City. El a acceptat-o cu profesionalism. Nu i-a plăcut, dar a acceptat-o. A aşteptat şi apoi a fost pregătit. În particular, acel post (n.r. - portar) este atât de nedrept. Poţi să faci totul bine, dar apoi scapi o minge şi eşti cel mai slab jucător de pe teren. Da, el (n.r. - Pantilimon) a fost bun, a fost calm, cunoaşte campionatul şi ştie cum să joace meciurile mari. Să sperăm că forma lui bună va continua. Bineînţeles, asta ar fi împotriva lui Vito, dar trebuie să ne uităm la beneficiile echipei. Iar echipa este întotdeauna prima", a declarat Poyet, pentru sunderlandecho.com.

Sunderland întâlneşte fosta echipă a lui Costel Pantilimon, Manchester City, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Premier League, care se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Stadium of Light.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici