Antrenorul Florin Marin şi managerul sportiv Daniel Stanciu au demisionat de la ACS Poli Timişoara

Clubul de fotbal ACS Poli Timişoara a anunţat, miercuri, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, că antrenorul principal Florin Marin şi managerul sportiv Daniel Stanciu au încheiat în mod amiabil angajamentele cu echipa.

279 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Florin Marin şi managerul sportiv Daniel Stanciu au demisionat de la ACS Poli Timişoara

Antrenorul Florin Marin şi managerul sportiv Daniel Stanciu au demisionat de la ACS Poli Timişoara

Consiliul Director al clubului a stabilit că Ioan Miculaş va îndeplini atribuţiunile de manager sportiv. Ioan Miculaş a fost preşedintele ACS Recaş, echipa care a promovat în 2012 în Liga a 2-a şi care a fuzionat cu Poli Timişoara.

În ceea ce priveşte staff-ul tehnic, clubul va anunţa în cel mai scurt timp numele noului antrenor principal, imediat ce tratativele se vor fi încheiat.

Învinsă duminică de CS Universitatea Craiova, în deplasare, cu scorul de 1-0, ACS Poli Timişoara este pe locul 13 în play-out-ul Ligii 1. Florin Marin pregătea nou-promovata de la sfârşitul lui august, când l-a înlocuit pe Dan Alexa.

Fostul manager general al ASA Târgu Mureş şi FC Dinamo, Daniel Stanciu, a fost numit în mai 2015 în funcţia de director sportiv la gruparea ACS Poli Timişoara.

Totodată, site-ul oficial al ACS Poli Timişoara a anunţat componenţa Consiliului Director al clubului: Ioan Miculaş (preşedinte), prof. Viorel Boiţ (membru), Grigore Grigoroiu (reprezentant al Consiliului Local Timişoara), Iosim Radovan (reprezentant al Consiliului Judeţean Timiş), conf. univ. dr. ing. Dănuţ Şoşdean (reprezentant al Universităţii Politehnica), Cristian Rusu (reprezentant al sponsorului principal - Casa Rusu). De asemenea, Cristea Opria va fi invitat permanent (fără drept de vot) la şedinţele Consiliului Director.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici