Apartamentele fraţilor Negoiţă au bulversat naţionala

Eşecul de la Campionatul European de fotbal continuă să ţină prima pagină a principalelor publicaţii din România. După un meci plictisitor cu Franţa şi unul spectaculos cu Italia, echipa naţională a României a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei şi s-a întors acasă.

9 afișări
Imaginea articolului Apartamentele fraţilor Negoiţă au bulversat naţionala

Apartamentele fraţilor Negoiţă au bulversat naţionala

Libertatea prezintă, în ediţia de sâmbătă, o posibilă explicaţie a eşecului jucătorilor lui Piţurcă. Potrivit sursei citate, înaintea meciului decisiv cu Olanda, fotbaliştii noştri erau preocupaţi nu de tactica lui Van Basten, ci de cum să-şi împartă apartamentele de lux promise drept primã de fraţii Negoiţă.

Un jucător a dezvăluit pentru Libertatea, sub protecţia anonimatului, că "după egalul cu Italia, când a sosit din ţară ştirea că nişte oameni de afaceri au promis 15 apartamente de lux echipei naţionale, în caz de calificare în "sferturi", mulţi băieţi au luat foc. Numai asta discutau! Se chinuiau cum să le împartă şi nu le ieşea numărătoarea! Cei mai activi la negocieri erau Mircea Sandu, Prunea, Lupescu, Mutu şi Contra, care parcă îşi iesişera din minţi. L-au întrebat şi pe nea Piţi o dată, la masă, cum să procedeze, dar acesta le-a zis scurt să le vândă pe toate 15 şi să împartă suma la tot lotul, pentru că aşa e normal, să primească bani şi cei care nu joacă, dar se antrenează cot la cot cu ceilalţi. Ideea asta nu le-a convenit celor cinci, care voiau ca doar senatorii de drept să se aleagă cu câte un apartament, plus federalii, nu şi rezervele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici