Apelul Simonei Halep, judecat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv în februarie

Audierile la TAS în cazul apelului Simonei Halep împotriva deciziei de suspendare pentru patru ani vor avea loc în perioada 7-9 februarie 2024.

127 afișări
Imaginea articolului Apelul Simonei Halep, judecat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv în februarie

Apelul Simonei Halep, judecat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv în februarie

Cazul Simonei Halep, care a fost suspendată pentru patru ani pentru dopaj, va fi analizat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), de la Lausanne, în perioada 7-9 februarie 2024, se arată pe site-ul oficial al TAS.

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 şi 9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta şi a-mi demonstra nevinovăţia în faţa unui tribunal independent. Mulţumesc”, a comentat azi Simona.

Cazul de dopaj care a dus la suspendarea Simonei Halep a fost judecat de un tribunal independent de la Londra care se ocupă de cazuri de dopaj în tenis. Halep a fost suspendată după ce analizele au stabilit că s-ar fi dopat cu roxadustat şi, de asemenea, după ce s-au constatat nereguli în paşaportul său biologic.

În urma hotărârii de suspendare pentru patru ani, Halep a contestat decizia la TAS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
halep,
tas,
audiere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici