Aproape jumătate din biletele pentru CM din 2010, vândute

Biletele pentru 28 dintre cele 64 de meciuri ce se vor disputa la Cupa Mondială din 2010 s-au epuizat, "cererea fiind în continuare foarte mare", a declarat, vineri, secretarul general al FIFA, Jerome Valcke.

13 afișări
Imaginea articolului Aproape jumătate din biletele pentru CM din 2010, vândute

Aproape jumătate din biletele pentru CM din 2010, vândute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jerome Valcke a precizat că aproximativ 800.000 de cereri de bilete au fost formulate de la data de 20 februarie, când au fost puse în vânzare pe Internet tichetele pentru competiţie din Africa de Sud. Cererile au venit în special din Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie.

Aproape toate stadioanele care vor găzdui meciuri la CM (11 iunie -11 iulie 2010) vor fi operaţionale din iunie 2009, pentru Cupa Confederaţiilor, în schimb stadionul din Cape Town va fi gata abia în februarie 2010.

Oficialul FIFA a menţionat, de asemenea, că principalii sponsori ai competiţiei mondiale nu intenţionează să-şi reconsidere angajamentele, în ciuda crizei economice mondiale.

Citeşte şi:

Peste 200.000 de solicitări în prima zi de vânzare a biletelor pentru CM

Coreea de Sud vrea să organizeze CM 2018 sau 2022

SUA, pe lista statelor care doresc găzduirea unei ediţii a Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici